- -

Evolution of Selected Volatiles in Chitosan-Coated Strawberries (Fragaria x ananassa) during Refrigerated Storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Evolution of Selected Volatiles in Chitosan-Coated Strawberries (Fragaria x ananassa) during Refrigerated Storage

Mostrar el registro completo del ítem

Almenar, E.; Hernández-Muñoz, P.; Gavara Clemente, R. (2009). Evolution of Selected Volatiles in Chitosan-Coated Strawberries (Fragaria x ananassa) during Refrigerated Storage. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57(3):974-980. doi:10.1021/if802319v

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/99498

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Evolution of Selected Volatiles in Chitosan-Coated Strawberries (Fragaria x ananassa) during Refrigerated Storage
Autor: Almenar, E. Hernández-Muñoz , Pilar GAVARA CLEMENTE, RAFAEL
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of chitosan coating on the evolution of several volatile compounds relevant to the strawberry (Fragaria x ananassa cv. Camarosa) aroma profile has been investigated. Strawberries dipped in chitosan acetate ...[+]
Palabras clave: Strawberry (Fragaria x ananassa) , Chitosan coating , Aroma profile , Off-flavors , Storage
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/if802319v
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://doi.org/10.1021/if802319v
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem