- -

Protein removal from waste brines generated during ham salting through acidification and centrifugation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Protein removal from waste brines generated during ham salting through acidification and centrifugation

Mostrar el registro completo del ítem

Gutiérrez-Martínez, MDR.; Muñoz Guerrero, HP.; Alcaina-Miranda, MI.; Barat Baviera, JM. (2014). Protein removal from waste brines generated during ham salting through acidification and centrifugation. Journal of Food Science. 79(3):326-332. https://doi.org/10.1111/1750-3841.12373

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/99865

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Protein removal from waste brines generated during ham salting through acidification and centrifugation
Autor: Gutiérrez-Martínez, María Del Rosario Muñoz Guerrero, Hernán Patricio Alcaina-Miranda, María Isabel Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The salting step in food processes implies the production of large quantities of waste brines, having high organic load, high conductivity, and other pollutants with high oxygen demand. Direct disposal of the residual ...[+]
Palabras clave: Protein precipitation , Acidification , Protein removal , Ham salting , Waste brine
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Science. (issn: 0022-1147 )
DOI: 10.1111/1750-3841.12373
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: http://doi.org/10.1111/1750-3841.12373
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2004-05064-C02-02/ES/NUEVO PROCESO DE OBTENCION DE JAMON CURADO CON BAJO CONTENIDO EN SODIO Y RESPETUOSO CON EL MEDIO AMBIENTE/
Agradecimientos:
We would like to thank the Spanish Government (MCYT) and the EU (FEDER program) for the financial support of the project (AGL2004-05064-C02).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem