- -

Evaluation of the sensory attributes along rabbit loin by a trained panel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Evaluation of the sensory attributes along rabbit loin by a trained panel

Mostrar el registro completo del ítem

Martínez-Álvaro, M.; Hernández, P. (2018). Evaluation of the sensory attributes along rabbit loin by a trained panel. World Rabbit Science. 26(1):43-48. https://doi.org/10.4995/wrs.2018.7904

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/100098

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Evaluation of the sensory attributes along rabbit loin by a trained panel
Autor: Martínez-Álvaro, Marina Hernández, Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to evaluate and quantify variation in sensory attributes along the Longissimus dorsi (LD) muscle in rabbits. A descriptive analysis was performed by a panel of 8 assessors previously trained ...[+]
Palabras clave: loin , Panel training , Sensory evaluation , Within muscle variation
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2018.7904
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.2018.7904
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-55921-C2-1-P/ES/ESTUDIO GENOMICO Y METABOLOMICO DE VARIAS LINEAS DE SELECCION DIVERGENTE EN CONEJO: EL CONEJO COMO MODELO EXPERIMENTAL/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//BES-2012-052655/ES/BES-2012-052655/
Agradecimientos:
This work was supported by project AGL2014-55921-C2-1-P from the Spanish National Research Plan. M. Martínez-Álvaro acknowledges a FPI grant (BES-2012-052655) from the Economy Ministry of Spain. The authors thank Prof. ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem