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TRADITIONAL RABBITRIES ON THE ISLAND OF CRETE IN GREECE : GENERAL OUTLOOK

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TRADITIONAL RABBITRIES ON THE ISLAND OF CRETE IN GREECE : GENERAL OUTLOOK

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Christodoulopoulos, G.; Burriel, A.; Labrinidi, S.; Kritas, S. (2001). TRADITIONAL RABBITRIES ON THE ISLAND OF CRETE IN GREECE : GENERAL OUTLOOK. World Rabbit Science. 9(4). https://doi.org/10.4995/wrs.2001.456

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10012

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Título: TRADITIONAL RABBITRIES ON THE ISLAND OF CRETE IN GREECE : GENERAL OUTLOOK
Autor: Christodoulopoulos, G. Burriel, A.R. Labrinidi, S. Kritas, S.K.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Greek people consume a limited amount of rabbit meat, with the exception of the island of Crete. In Crete rabbit meat is a traditional dish. A large number of farmer or shepherding families grow rabbits. This study ...[+]


[FR] La population grecque consomme peu de viande de lapin sauf sur l'ile de Crete. En Crete, de nombreuses familles de fermier et de bergers élevent des lapins dont la viande est utilisée pour la réalisation d'un plat ...[+]
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2001.456
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.2001.456
Tipo: Artículo

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