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Influence of potential pulses amplitude sequence in a voltammetric electronic tongue (VET) applied to assess antioxidant capacity in aliso

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of potential pulses amplitude sequence in a voltammetric electronic tongue (VET) applied to assess antioxidant capacity in aliso

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Fuentes-Pérez, EM.; Alcañiz Fillol, M.; Contat-Rodrigo, L.; Baldeon-Chamorro, E.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2017). Influence of potential pulses amplitude sequence in a voltammetric electronic tongue (VET) applied to assess antioxidant capacity in aliso. Food Chemistry. 224:233-241. doi:10.1016/j.foodchem.2016.12.076

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/103722

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Metadatos del ítem

Título: Influence of potential pulses amplitude sequence in a voltammetric electronic tongue (VET) applied to assess antioxidant capacity in aliso
Autor: Fuentes-Pérez, Esteban Mauricio Alcañiz Fillol, Miguel Contat-Rodrigo, L Baldeon-Chamorro, Edwin Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Máquinas y Motores Térmicos - Departament de Màquines i Motors Tèrmics
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Four signals configurations were studied, two of them built by small increases of potential and two with bigger increments. The highest current values were obtained when pulses with bigger change of potential were ...[+]
Palabras clave: Pulse voltammetry , Electronic tongues , Antioxidants , Aliso , Alnus acuminata
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.12.076
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.12.076
Tipo: Artículo

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