- -

Assessment of safety margins of exposure to non-genotoxic chemical substances in food

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Assessment of safety margins of exposure to non-genotoxic chemical substances in food

Mostrar el registro completo del ítem

Doménech Antich, EM.; Martorell Alsina, SS. (2017). Assessment of safety margins of exposure to non-genotoxic chemical substances in food. Food Control. 79:1-9. doi:10.1016/j.foodcont.2017.03.018

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/104254

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Assessment of safety margins of exposure to non-genotoxic chemical substances in food
Autor: Doménech Antich, Eva Mª Martorell Alsina, Sebastián Salvador
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-09-01
Resumen:
[EN] The concept of Food Safety Margin (FSM) was introduced in microbiological risk analysis as an alternative approach to risk characterization within the informed-risk decision-making process. Its aim was to verify ...[+]
Palabras clave: Daily intake , EDI , ADI , Safety margin metrics , Food , Organophosphorus pesticides , Peaches , Risk assessment , Risk characterization , Risk-informed decision-making
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2017.03.018
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.03.018
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem