- -

COMPARATIVE EVALUATION OF RAW AND COOKED JACKBEAN (Canavalia ensiformis) ON THE PERFORMANCE OF WEANER RABBITS

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

COMPARATIVE EVALUATION OF RAW AND COOKED JACKBEAN (Canavalia ensiformis) ON THE PERFORMANCE OF WEANER RABBITS

Mostrar el registro completo del ítem

Esonu, B.; Udedibie, A.; Herbert, U.; Odey, J. (1996). COMPARATIVE EVALUATION OF RAW AND COOKED JACKBEAN (Canavalia ensiformis) ON THE PERFORMANCE OF WEANER RABBITS. World Rabbit Science. 04(3). https://doi.org/10.4995/wrs.1996.285

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10458

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: COMPARATIVE EVALUATION OF RAW AND COOKED JACKBEAN (Canavalia ensiformis) ON THE PERFORMANCE OF WEANER RABBITS
Autor: ESONU, B.O. UDEDIBIE, A.B.I. HERBERT, U. ODEY, J.O.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Jackbean (Canavalis ensiformis) is a tropical legume which has shown potential as source of forage and seed. The seed contains up to 32 % CP. But as with other tropical legumes, the raw seed contains toxic substances A ...[+]


[FR] Le Jackbean est une légumineuse tropical, source potentielle de fourrage et de graines. La graine contient jusqu'a 32 % de proteines brutes. Mais comme pour d'autres légumineuses tropicales, la graine brute contient ...[+]
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.1996.285
Editorial:
World Rabbit Science. ICTA. UPV
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.1996.285
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem