- -

Effects of dietary inclusions of red beet and betaine on the acute stress response and muscle lipid peroxidation in rainbow trout

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effects of dietary inclusions of red beet and betaine on the acute stress response and muscle lipid peroxidation in rainbow trout

Mostrar el registro completo del ítem

Pinedo-Gil, J.; Martín-Diana, AB.; Bertotto, D.; Sanz-Calvo, MÁ.; Jover Cerda, M.; Tomas-Vidal, A. (2018). Effects of dietary inclusions of red beet and betaine on the acute stress response and muscle lipid peroxidation in rainbow trout. Fish Physiology and Biochemistry. 44(3):939-948. doi:10.1007/s10695-018-0483-3

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/109427

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effects of dietary inclusions of red beet and betaine on the acute stress response and muscle lipid peroxidation in rainbow trout
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study evaluates the effects of red beet (RB) and betaine on rainbow trout submitted to an acute stress challenge. A control diet was compared with four experimental diets in which red beet (14 and 28%) and betaine ...[+]
Palabras clave: Red beet , Betaine , Rainbow trout , Acute stress challenge
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Fish Physiology and Biochemistry. (issn: 0920-1742 )
DOI: 10.1007/s10695-018-0483-3
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s10695-018-0483-3
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem