Visualizaciones | |
---|---|
Effect of saffron (Crocus sativus L.) enrichment on antioxidant and sensorial properties of wheat flour pasta | 303 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Effect of saffron (Crocus sativus L.) enrichment on antioxidant and sensorial properties of wheat flour pasta | 3 | 1 | 1 | 0 | 4 | 1 | 0 |
Visualizaciones | |
---|---|
Armellini_VO_SENIA.pdf | 595 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 125 |
China | 26 |
Egipto | 26 |
Francia | 24 |
España | 18 |
Alemania | 14 |
Canadá | 12 |
Irlanda | 10 |
India | 8 |
Reino Unido | 5 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 56 |
Valencia | 12 |
Grenoble | 11 |
Montréal | 11 |
Mountain View | 8 |
Dublin | 7 |
Chennai | 5 |
Beijing | 4 |
Cairo | 4 |
Louisville | 4 |