Visualizaciones | |
---|---|
Effect of saffron (Crocus sativus L.) enrichment on antioxidant and sensorial properties of wheat flour pasta | 292 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Effect of saffron (Crocus sativus L.) enrichment on antioxidant and sensorial properties of wheat flour pasta | 1 | 1 | 5 | 5 | 1 | 1 | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Armellini_VO_SENIA.pdf | 531 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 118 |
Egipto | 26 |
China | 24 |
Francia | 24 |
España | 18 |
Alemania | 14 |
Canadá | 12 |
Irlanda | 10 |
India | 7 |
Reino Unido | 5 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 56 |
Valencia | 12 |
Grenoble | 11 |
Montréal | 11 |
Dublin | 7 |
Mountain View | 6 |
Chennai | 5 |
Beijing | 4 |
Cairo | 4 |
Louisville | 4 |