- -

Effect of incorporation of blackberry particles obtained by freeze drying on physicochemical properties of edible films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of incorporation of blackberry particles obtained by freeze drying on physicochemical properties of edible films

Mostrar el registro completo del ítem

Nogueira, G.; Fakhouri, F.; De Oliveira, R. (2018). Effect of incorporation of blackberry particles obtained by freeze drying on physicochemical properties of edible films. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1847-1854. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7807

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116656

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of incorporation of blackberry particles obtained by freeze drying on physicochemical properties of edible films
Autor: Nogueira, Gislaine Fakhouri, Farayde de Oliveira, Rafael
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] his research work aimed to evaluate the physicochemical properties of arrowroot starch films plasticized with glycerol and incorporated in film-forming solution directly (D) and by sprinkling (S) with 0%, 20%, 30%, ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Lyophilization , Microstructure , Water solubility , Water vapor permeability , Packing
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7807
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7807
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem