Mostrar el registro completo del ítem
Qiu, J.; Boom, RM.; Schutyser, M. (2018). Agitated thin-film drying of spinach juice. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1317-1324. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7515
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116659
Título: | Agitated thin-film drying of spinach juice | |
Autor: | Qiu, Jun Boom, R. M. Schutyser, M.A.I. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Agitated thin film dryers (ATFD) has been considered as an effective technology for drying viscous liquid foods, pastes or pureed foods. In this study, a lab-scale ATFD was developed and applied for drying of juices ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7515 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|