Mostrar el registro completo del ítem
Rodríguez-Ramírez, J.; Noyola-Altamirano, B.; Barriada-Bernal, L.; Méndez-Lagunas, L. (2018). Effects of drying conditions on the content of glycosides and antioxidants of packed bed of stevia leaves. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 879-885. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7519
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116741
Título: | Effects of drying conditions on the content of glycosides and antioxidants of packed bed of stevia leaves | |
Autor: | Rodríguez-Ramírez, Juan Noyola-Altamirano, Beatriz Barriada-Bernal, Luis Méndez-Lagunas, Lilia | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The commercial value of stevia dehydrated leaves is related to the content of glycocides and their appearance. The present work approaches the effect of packed bed drying conditions (temperature, flow rate and solid ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7519 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|