Mostrar el registro completo del ítem
Hassini, L.; Desmorieux, H. (2018). Drying parameters influence on ‘Ameclyae’ Opuntia ficus prickly pear oil quality. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 115-122. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7861
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116754
Título: | Drying parameters influence on ‘Ameclyae’ Opuntia ficus prickly pear oil quality | |
Autor: | Hassini, L. Desmorieux, H. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The aim of this work is to study the effects of drying conditions on the quality of extracted pricly pear seed oil, specifically α-tocopherol content. Drying experiments were carried on following a full 23 factorial ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7861 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|