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Functional, Thermal and Rheological Properties of High Fibre Fresh Pasta: Effect of Tiger Nut Flour and Xanthan Gum Addition | 259 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
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Functional, Thermal and Rheological Properties of High Fibre Fresh Pasta: Effect of Tiger Nut Flour and Xanthan Gum Addition | 5 | 3 | 1 | 7 | 8 | 0 | 2 |
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MartinEsparza et al-Author version.pdf | 386 |
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Estados Unidos | 124 |
Francia | 24 |
China | 18 |
España | 18 |
Canadá | 13 |
Alemania | 11 |
Irlanda | 9 |
Nigeria | 7 |
Bélgica | 5 |
Suecia | 5 |
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Ashburn | 61 |
Valencia | 11 |
Pride | 9 |
Grenoble | 8 |
Montréal | 7 |
Dublin | 6 |
Louisville | 6 |
San Mateo | 5 |
Beijing | 4 |
Boardman | 4 |