Mostrar el registro completo del ítem
Collazos-Escobar, G.; Gutiérrez-Guzmán, N.; Vaquiro-Herrera, H.; Cortes-Macias, E. (2018). Modeling sorption isotherms and isosteric heat of sorption of roasted coffee beans. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 427-434. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7668
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116816
Título: | Modeling sorption isotherms and isosteric heat of sorption of roasted coffee beans | |
Autor: | Collazos-Escobar, Gentil Gutiérrez-Guzmán, Nelson Vaquiro-Herrera, Henry Cortes-Macias, Erika | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The aim of this work was determine the sorption isotherms in roasted beans of specialty coffee at temperatures of 25, 30 and 40 °C and water activities between 0.1 and 0.8 using the dynamic dew point method. The ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7668 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|