Mostrar el registro completo del ítem
Martins, M.; Cortés, E.; Rosselló, C.; Peña, R.; Cárcel, J. (2018). Influence of the temperature and ultrasound application in drying kinetics of apple skin. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1903-1910. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7889
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117035
Título: | Influence of the temperature and ultrasound application in drying kinetics of apple skin | |
Autor: | Martins, Matheus Cortés, Edgar Rosselló, Carmen Peña, Ramón Cárcel, Juan | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The great amount of waste produced by food industry contains interesting bioactive compounds. The extraction of these compounds requires the by-products previous stabilization being the convective drying one of most ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7889 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|