- -

Combined effects of sodium carbonate pretreatment and hybrid drying methods on the nutritional and antioxidant properties of dried Goji berries

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Combined effects of sodium carbonate pretreatment and hybrid drying methods on the nutritional and antioxidant properties of dried Goji berries

Mostrar el registro completo del ítem

Song, H.; Bi, J.; Chen, Q.; Zhou, M.; Wu, X.; Song, J. (2018). Combined effects of sodium carbonate pretreatment and hybrid drying methods on the nutritional and antioxidant properties of dried Goji berries. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1203-1210. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.8373

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117393

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Combined effects of sodium carbonate pretreatment and hybrid drying methods on the nutritional and antioxidant properties of dried Goji berries
Autor: Song, Huihui Bi, Jinfeng Chen, Qinqin Zhou, Mo Wu, Xinye Song, Jianxin
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Combined effects of sodium carbonate (SC) pretreatment and hybrid drying methods (freeze drying-instant controlled pressure drop drying (FD-ICPDD), hot air drying (HAD-ICPDD) on nutritional and antioxidant properties ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Sodium carbonate , Instant controlled pressure drop drying , Nutritional properties , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.8373
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/8373
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem