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Sandoval Torres, S.; Reyes López, L.; Méndez Lagunas, L.; Rodríguez Ramírez, J.; Barriada Bernal, G. (2018). Physicochemical characterization of mesquite flours. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 989-996. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7707
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117396
Título: | Physicochemical characterization of mesquite flours | |
Autor: | Sandoval Torres, S. Reyes López, L. Méndez Lagunas, L. Rodríguez Ramírez, J. Barriada Bernal, G. | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Ethnic foods are healthy products interesting for the new societies. Mesquite flour offers another option for making gluten-free recipes as part of a diet for people with celiac disease. The physicochemical properties ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
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Fuente: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7707 | |
Título del congreso: |
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Agradecimientos: |
The authors are grateful to Conacyt for the scholarship granted to Larissa Reyes, and to the Instituto Politénico Nacional (Mexico) for SIP funding 20161016 and 20170755. Thanks to Dr. P. F. de Jesús Cano Barrita and M.C. ...[+]
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Tipo: |
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