- -

Supercritical CO2 drying of food matrices

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Supercritical CO2 drying of food matrices

Mostrar el registro completo del ítem

Zambon, A.; Vizzotto, TM.; Morbiato, G.; Toffoletto, M.; Poloniato, G.; Dall’acqua, S.; De Bernard, M.... (2018). Supercritical CO2 drying of food matrices. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 17-23. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7753

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117595

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Supercritical CO2 drying of food matrices
Autor: Zambon, A. Vizzotto, T. M. Morbiato, G. Toffoletto, M. Poloniato, G. Dall’Acqua, S. De Bernard, M. Spilimbergo, S.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work explore the use of supercritical CO2 drying as alternative technique for the obtainment of pasteurized and high quality dried product. Several tests were conducted on animal, vegetable and fruit matrixes in ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Supercritical drying , Carbon dioxide , Food drying , Microbial inactivation
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7753
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7753
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14,2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/635759/EU/Faster Upcoming Technology Uptake Relevant for the Environment in FOOds Drying/
Agradecimientos:
The research leading to these results received funding from the European Community’s Horizon 2020, Call H2020-SFS-2014-2 “Future Food” project and from the Progetto Strategico di Dipartimento SID of the Department of ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem