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Chaparro-Hernández, I.; Rodríguez-Ramírez, J.; Méndez-Lagunas, L.; Barriada-Bernal, L. (2018). Effect of spray drying conditions on antioxidants activity, flavonoids and total phenolic compounds of stevia rebaudiana. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 873-878. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7518
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117602
Título: | Effect of spray drying conditions on antioxidants activity, flavonoids and total phenolic compounds of stevia rebaudiana | |
Autor: | Chaparro-Hernández, Irene Rodríguez-Ramírez, Juan Méndez-Lagunas, Lilia Barriada-Bernal, Luis | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] In this work the spray drying of the fresh stevia leaves aqueous extract without encapsulating agents was carried out. The effect of the inlet air temperature (160-200 ºC) and the feed flow rate (2-3 kg/h) on the total ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7518 | |
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