Mostrar el registro completo del ítem
Espejel, J.; Fandos, C.; Flavián, C. (2011). The relevance of protected designation of origin like quality indicators for the consumer behaviour. The case of olive oil from Bajo Aragon. Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics. 7(14):3-19. https://doi.org/10.7201/earn.2007.14.01
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117617
Título: | The relevance of protected designation of origin like quality indicators for the consumer behaviour. The case of olive oil from Bajo Aragon | |
Otro titulo: |
|
|
Autor: | Espejel, Joel Fandos, Carmina Flavián, Carlos | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] In this paper we analyze the influence of satisfaction towards a food product with Protected Denomination of Origin (PDO) on loyalty and consumers’ buying intention. The results show the importance that the consumers ...[+]
[ES] Este trabajo analiza la influencia de la satisfacción del consumidor hacia un producto alimenticio con Denominación de Origen Protegida (DOP) sobre la lealtad e intención de compra que manifiestan los consumidores. ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.7201/earn.2007.14.01 | |
Tipo: |
|