Mostrar el registro completo del ítem
Dhehibi, B.; Laajimi, A. (2011). Effects of food prices and consumer income on nutrient availability: An application of the demand for dairy products in Tunisia. Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics. 9(1):23-36. https://doi.org/10.7201/earn.2009.01.02
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117683
Título: | Effects of food prices and consumer income on nutrient availability: An application of the demand for dairy products in Tunisia | |
Otro titulo: |
|
|
Autor: | Dhehibi, Boubaker Laajimi, Abderraouf | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Number of Tunisian food demand studies have measured the influence of traditional variables, such as income and prices, and in some cases some sociodemographic variables. However, givenincreasing concerns about health, ...[+]
[ES] La mayoría de la literatura sobre la demanda de alimentos en Túnez ha tratado de medir la influencia de variables tradicionales, renta y precios, así como la de algunas variables sociodemográficas. Sin embargo, hoy ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.7201/earn.2009.01.02 | |
Tipo: |
|