Mostrar el registro completo del ítem
Mamaqi, X.; González, MA.; Albisu, LM. (2011). The relationship between competitive advantage and firms results in the Aragon food industry. Economía Agraria y Recursos Naturales - Agricultural and Resource Economics. 9(2):79-104. https://doi.org/10.7201/earn.2009.02.04
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117712
Título: | The relationship between competitive advantage and firms results in the Aragon food industry | |
Otro titulo: |
|
|
Autor: | Mamaqi, Xhevrie González, María A. Albisu, Luis Miguel | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] This paper examines relationships among competitive advantages and managerial results of the food-processing industry (IAA) in Aragon (Spain). Astructural equations model has been proposed based of an extensive ...[+]
[ES] Este trabajo investiga la relación entre las ventajas competitivas y resultados empresariales en el marco de la industria agroalimentaria (IAA) en Aragón (España). Se propone un modelo de ecuaciones estructurales cuyas ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.7201/earn.2009.02.04 | |
Tipo: |
|