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Effect of particle size of blueberry pomace powder on its properties

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Effect of particle size of blueberry pomace powder on its properties

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Calabuig Jiménez, L.; Barrera Puigdollers, MC.; Seguí Gil, L.; Betoret Valls, N. (2018). Effect of particle size of blueberry pomace powder on its properties. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1131-1138. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7879

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117781

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Título: Effect of particle size of blueberry pomace powder on its properties
Autor: Calabuig Jiménez, Laura Barrera Puigdollers, María Cristina Seguí Gil, Lucía Betoret Valls, Noelia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Producing dried powders from blueberry pomace allows to reduce its environmental impact and gives value to this waste material. This work aims to evaluate the effect of particle size (fine or coarse) of blueberry ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Blueberry pomace , Powders , Fibre , Antioxidant properties
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7879
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7879
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Agradecimientos:
Authors thank the predoctoral contract of the Universitat Politècnica de València.
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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