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Modeling of atmospheric freeze-drying for sliced fruit

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Modeling of atmospheric freeze-drying for sliced fruit

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Horie, A.; Kobayashi, T.; Nakagawa, K. (2018). Modeling of atmospheric freeze-drying for sliced fruit. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 179-186. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7643

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118000

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Título: Modeling of atmospheric freeze-drying for sliced fruit
Autor: Horie, Akane Kobayashi, Takashi Nakagawa, Kyuya
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A mathematical model that simulates atmospheric freeze-drying for apple slices was developed based on the classical mass and heat balance equations. When operated above the glass transition temperature, product shrinkage ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Atmospheric freeze-drying , Food , Mathematical model , Glassy state
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7643
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7643
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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