Mostrar el registro completo del ítem
Dalmau, E.; Cárcel, J.; Eim, V.; Simal, S. (2018). Influence of drying on in vitro gastric digestion of beetroot: evaluation of the microstructure. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 57-64. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7898
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118053
Título: | Influence of drying on in vitro gastric digestion of beetroot: evaluation of the microstructure | |
Autor: | Dalmau, Esperanza Cárcel, Juan Eim, Valeria Simal, Susana | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] To better understand the influence of processing on the bioaccessibility of bioactive compounds during digestion, the microstructure of beetroot samples was observed prior to and after 180 min of in vitro digestion, ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7898 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|