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The drying and rehydration process of chayote (Sechium edule)

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The drying and rehydration process of chayote (Sechium edule)

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Álvarez-Morales, A.; Luna-Solano, G.; Ramírez-Martínez, A. (2018). The drying and rehydration process of chayote (Sechium edule). En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1107-1114. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7860

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118060

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Metadatos del ítem

Título: The drying and rehydration process of chayote (Sechium edule)
Autor: Álvarez-Morales, Alejandra Luna-Solano, Guadalupe Ramírez-Martínez, Alejandra
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Chayote (Sechium edule) is a fruit that is said to be a nutritional and have healing properties. 90% of its weight is made up of water which makes this fruit highly perishable. Convective drying is an excellent ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Chayote , Convective drying , Rehydration process , Physiochemical properties
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7860
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7860
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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