Mostrar el registro completo del ítem
Rivera, D.; Valverde, M.; Valera, A.; Torrejón, A.; Espí, J.; Gómez, E.; Ruiz, B. (2018). Stabilization of Lactobacillus sp. with enhanced thermal resistance by spray-drying. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1341-1348. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7625
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118475
Título: | Stabilization of Lactobacillus sp. with enhanced thermal resistance by spray-drying | |
Autor: | Rivera, Daniel Valverde, Mariana Valera, Ana Torrejón, Ana Espí, Joaquín Gómez, Encarna Ruiz, Begoña | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Combining biotechnology and encapsulation by spray-drying is possible to obtain microorganisms-based products in powder format without losing viability. A methodology based on the improvement of the thermal stress ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7625 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|