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Technological and nutritional aspects of gluten-free pasta based on chickpea flour and tiger nut flour

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Technological and nutritional aspects of gluten-free pasta based on chickpea flour and tiger nut flour

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Martín-Esparza, M.; Bressi, GB.; Raga, A.; Albors, A. (2018). Technological and nutritional aspects of gluten-free pasta based on chickpea flour and tiger nut flour. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1-25. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7760

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118480

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Metadatos del ítem

Título: Technological and nutritional aspects of gluten-free pasta based on chickpea flour and tiger nut flour
Autor: Martín-Esparza, M. Bressi, Giulia Benedetta Raga, A. Albors, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Gluten-free (GF) dry egg pappardelle was prepared with tigernut flour (50%), chickpea flour (50%) and pregelatinized TNF (0, 5, 10%), and compared to plain pasta (100% durum wheat semolina). The GF pasta may have a ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Gluten-free pasta , Tigernut flour , Chickpea flour , Texture , Cooking properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7760
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7760
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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