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Effects of Assistance of High Frequency Dielectric and Infrared Heating on Vacuum Freeze Drying Characteristics of Food Model

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effects of Assistance of High Frequency Dielectric and Infrared Heating on Vacuum Freeze Drying Characteristics of Food Model

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Hashimoto, A.; Suehara, K.; Kameoka, T.; Kawamura, K. (2018). Effects of Assistance of High Frequency Dielectric and Infrared Heating on Vacuum Freeze Drying Characteristics of Food Model. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 795-802. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7461

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118659

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Metadatos del ítem

Título: Effects of Assistance of High Frequency Dielectric and Infrared Heating on Vacuum Freeze Drying Characteristics of Food Model
Autor: Hashimoto, Atsushi Suehara, Ken-ichiro Kameoka, Takaharu Kawamura, Kazuhiko
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] By combining vacuum freeze drying combined with high-frequency dielectric and/or infrared heating, the drying time for frozen gels containing 1% agar with sucrose or sodium chloride was successfully shorten, and the ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Freeze drying , Electromagnetic wave heating , Food model , Sucrose , Sodium chloride
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7461
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7461
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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