- -

Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks

Show full item record

Guillén Vaquero, A. (2019). Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks. http://hdl.handle.net/10251/123522

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/123522

Files in this item

Item Metadata

Title: Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks
Author: Guillén Vaquero, Alberto
Director(s): Lizama Abad, Victoria Karklina, Daina
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2019-05-29
Issued date:
Abstract:
[EN] Black currants and chokeberries are ones of the most used berries for fruit alcoholic drinks producing in Latvia, which gives a special and interesting flavor for product. Wine traditionally made from the Cabernet ...[+]


[ES] Blackcurrant y Chokeberry son unas de las frutas más utilizadas en Letonia para producir bebidas alcohólicas fermentadas, las cuales proporcionan aromas característicos. La variedad de uva Cabernet Sauvignon, utilizada ...[+]
Subjects: Blackcurrant , chokeberry , Cabernet Sauvignon , perfil aromático , propiedades sensoriales y composición fenólica , aroma profile , sensory properties and phenol composition
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record