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Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks

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Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks

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Guillén Vaquero, A. (2019). Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks. http://hdl.handle.net/10251/123522

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Title: Quality and sensory properties of latvian berries alcoholic drinks
Author: Guillén Vaquero, Alberto
Director(s): Lizama Abad, Victoria Karklina, Daina
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2019-05-29
Issued date:
Abstract:
[EN] Black currants and chokeberries are ones of the most used berries for fruit alcoholic drinks producing in Latvia, which gives a special and interesting flavor for product. Wine traditionally made from the Cabernet ...[+]


[ES] Blackcurrant y Chokeberry son unas de las frutas más utilizadas en Letonia para producir bebidas alcohólicas fermentadas, las cuales proporcionan aromas característicos. La variedad de uva Cabernet Sauvignon, utilizada ...[+]
Subjects: Blackcurrant , chokeberry , Cabernet Sauvignon , perfil aromático , propiedades sensoriales y composición fenólica , aroma profile , sensory properties and phenol composition
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

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