- -

Apparent digestibility and protein quality evaluation of selected feed ingredients in Seriola dumerili

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Apparent digestibility and protein quality evaluation of selected feed ingredients in Seriola dumerili

Mostrar el registro completo del ítem

Tomas-Vidal, A.; Monge-Ortiz, R.; Jover Cerda, M.; Martínez-Llorens, S. (2019). Apparent digestibility and protein quality evaluation of selected feed ingredients in Seriola dumerili. Journal of the World Aquaculture Society. https://doi.org/10.1111/jwas.12597

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/124682

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Apparent digestibility and protein quality evaluation of selected feed ingredients in Seriola dumerili
Autor: Tomas-Vidal, A. Monge-Ortiz, Raquel Jover Cerda, Miguel Martínez-Llorens, Silvia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The apparent digestibility coefficients (ADCs) of dry matter, crude protein, crude lipid, and amino acids in fish, krill, squid, meat, defatted krill, soybean, wheat gluten, wheat, camilina, pea, sunflower, and ...[+]
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the World Aquaculture Society. (issn: 0893-8849 )
DOI: 10.1111/jwas.12597
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: http://doi.org/10.1111/jwas.12597
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-30547-C03-02/ES/SUSTITUCION DE HARINA Y ACEITE DE PESCADO EN DIETAS PARA SERIOLA DUMERILI. PRUEBAS DE ALIMENTACION Y ESTUDIOS ANALITICOS: PROTEINAS/
Descripción: This is the peer reviewed version of the following article: Tomas-Vidal, A., Monge-Ortiz, Raquel, Jover Cerda, Miguel, Martínez-Llorens, Silvia. (2019). Apparent digestibility and protein quality evaluation of selected feed ingredients in Seriola dumerili.Journal of the World Aquaculture Society, null. DOI: 10.1111/jwas.12597, which has been published in final form at http://doi.org/10.1111/jwas.12597. This article may be used for non-commercial purposes in accordance with Wiley Terms and Conditions for Self-Archiving.
Agradecimientos:
This project was financed by the “Ministerio de Ciencia e Innovación” (reference AGL2011-30547-C03).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem