- -

Estadísticas

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Estadísticas

Número total de visitas

Visualizaciones
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile 211

Visitas al mes

junio 2024 julio 2024 agosto 2024 septiembre 2024 octubre 2024 noviembre 2024 diciembre 2024
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile 2 0 0 0 0 0 4

Visitas al fichero

Visualizaciones
Pérez-Santaescolástica;Carballo;Fulladosa - Application of temperature and ultrasound as correcti....pdf 173
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile.pdf 1

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 90
Alemania 27
China 20
India 15
Canadá 13
Francia 11
España 10
Irlanda 7
Suecia 3
Austria 2

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Ashburn 39
Chittaranjan 13
Montréal 11
Louisville 9
Grenoble 8
Dublin 7
Alameda 5
Hangzhou 5
Shenzhen 4
Zhengzhou 3