- -

Estadísticas

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Estadísticas

Número total de visitas

Visualizaciones
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile 207

Visitas al mes

enero 2024 febrero 2024 marzo 2024 abril 2024 mayo 2024 junio 2024 julio 2024
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile 5 0 6 2 1 2 0

Visitas al fichero

Visualizaciones
Pérez-Santaescolástica;Carballo;Fulladosa - Application of temperature and ultrasound as correcti....pdf 168
Application of temperature and ultrasound as corrective measures to decrease the adhesiveness in dry-cured ham. Influence on free amino acid and volatile compound profile.pdf 1

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 88
Alemania 27
China 20
India 15
Canadá 13
Francia 11
España 10
Irlanda 7
Suecia 3
Austria 2

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Ashburn 39
Chittaranjan 13
Montréal 11
Grenoble 8
Louisville 8
Dublin 7
Alameda 5
Hangzhou 5
Shenzhen 4
Zhengzhou 3