Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | García Segovia, Purificación | es_ES |
dc.contributor.advisor | Pagán Moreno, Mª Jesús | es_ES |
dc.contributor.advisor | Martínez Monzó, Javier | es_ES |
dc.contributor.author | Hernández Bixquert, Adrián | es_ES |
dc.date.accessioned | 2019-10-04T07:47:43Z | |
dc.date.available | 2019-10-04T07:47:43Z | |
dc.date.created | 2019-09-17 | |
dc.date.issued | 2019-10-04 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/127228 | |
dc.description.abstract | [CA] En aquest projecte es prototipa mitjançant la tècnica del Design Thinking una mousse de soia que inclou entre els seus ingredients suc d’àloe vera i pasta d’una flor, la violeta. Aquest producte ha estat dissenyat pensant en totes aquelles persones que pretenen tindre cura de la seua salut sense renunciar al plaer de les postres i els seus components són d’especial interès per a les dones que es troben en l’etapa de la menopausa. A més a més s’avaluen distintes propietats físic-químiques així com organolèptiques i es presenta el model de negoci d’una Start Up que es dedica a la producció i promoció d’aquesta mousse. Es tracta d’un producte presentat als concursos d’aliments innovadors Ecotrophelia 2017 i ACTA/CL 2017 on va obtenir el 4t i 1r lloc, respectivament. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] In this project is prototyped through the use of Design Thinking technique a soya mousse that includes among its ingredients aloe vera juice and violet. This product has been designed for people that want to take care of their health without giving up the desserts pleasure and its components are especially interesting for menopausal women. Moreover, physical-chemical and organoleptic proprieties are evaluated and is presented a business model of a Start Up that produces and promotes the mousse. This product was presented at the food innovations contests Ecotrophelia Spain 2017 and ACTA/CL 2007 and it was 4th and 1st, respectively. | es_ES |
dc.format.extent | 38 | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Mousse | es_ES |
dc.subject | Aloe vera | es_ES |
dc.subject | Violeta | es_ES |
dc.subject | Design thinking | es_ES |
dc.subject | Soja. | es_ES |
dc.subject | Violet | es_ES |
dc.subject | Soya. | es_ES |
dc.subject | Soia | es_ES |
dc.subject.classification | TECNOLOGIA DE ALIMENTOS | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments | es_ES |
dc.title | Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Hernández Bixquert, A. (2019). Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta. http://hdl.handle.net/10251/127228 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\87477 | es_ES |