- -

Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta

Mostrar el registro sencillo del ítem

Ficheros en el ítem

dc.contributor.advisor García Segovia, Purificación es_ES
dc.contributor.advisor Pagán Moreno, Mª Jesús es_ES
dc.contributor.advisor Martínez Monzó, Javier es_ES
dc.contributor.author Hernández Bixquert, Adrián es_ES
dc.date.accessioned 2019-10-04T07:47:43Z
dc.date.available 2019-10-04T07:47:43Z
dc.date.created 2019-09-17
dc.date.issued 2019-10-04 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/127228
dc.description.abstract [CA] En aquest projecte es prototipa mitjançant la tècnica del Design Thinking una mousse de soia que inclou entre els seus ingredients suc d’àloe vera i pasta d’una flor, la violeta. Aquest producte ha estat dissenyat pensant en totes aquelles persones que pretenen tindre cura de la seua salut sense renunciar al plaer de les postres i els seus components són d’especial interès per a les dones que es troben en l’etapa de la menopausa. A més a més s’avaluen distintes propietats físic-químiques així com organolèptiques i es presenta el model de negoci d’una Start Up que es dedica a la producció i promoció d’aquesta mousse. Es tracta d’un producte presentat als concursos d’aliments innovadors Ecotrophelia 2017 i ACTA/CL 2017 on va obtenir el 4t i 1r lloc, respectivament. es_ES
dc.description.abstract [EN] In this project is prototyped through the use of Design Thinking technique a soya mousse that includes among its ingredients aloe vera juice and violet. This product has been designed for people that want to take care of their health without giving up the desserts pleasure and its components are especially interesting for menopausal women. Moreover, physical-chemical and organoleptic proprieties are evaluated and is presented a business model of a Start Up that produces and promotes the mousse. This product was presented at the food innovations contests Ecotrophelia Spain 2017 and ACTA/CL 2007 and it was 4th and 1st, respectively. es_ES
dc.format.extent 38 es_ES
dc.language Catalán es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Mousse es_ES
dc.subject Aloe vera es_ES
dc.subject Violeta es_ES
dc.subject Design thinking es_ES
dc.subject Soja. es_ES
dc.subject Violet es_ES
dc.subject Soya. es_ES
dc.subject Soia es_ES
dc.subject.classification TECNOLOGIA DE ALIMENTOS es_ES
dc.subject.other Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments es_ES
dc.title Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta es_ES
dc.type Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural es_ES
dc.description.bibliographicCitation Hernández Bixquert, A. (2019). Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta. http://hdl.handle.net/10251/127228 es_ES
dc.description.accrualMethod TFGM es_ES
dc.relation.pasarela TFGM\87477 es_ES


Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem