- -

Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta

Mostrar el registro completo del ítem

Hernández Bixquert, A. (2019). Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta. http://hdl.handle.net/10251/127228

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/127228

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta
Autor: Hernández Bixquert, Adrián
Director(es): García Segovia, Purificación Pagán Moreno, Mª Jesús Martínez Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2019-09-17
Fecha difusión:
Resumen:
[CA] En aquest projecte es prototipa mitjançant la tècnica del Design Thinking una mousse de soia que inclou entre els seus ingredients suc d’àloe vera i pasta d’una flor, la violeta. Aquest producte ha estat dissenyat ...[+]


[EN] In this project is prototyped through the use of Design Thinking technique a soya mousse that includes among its ingredients aloe vera juice and violet. This product has been designed for people that want to take care ...[+]
Palabras clave: Mousse , Aloe vera , Violeta , Design thinking , Soja. , Violet , Soya. , Soia
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Tipo: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem