Mostrar el registro completo del ítem
Hernández Bixquert, A. (2019). Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta. http://hdl.handle.net/10251/127228
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/127228
Título: | Caracterització d’una mousse de soia amb àloe vera i violeta | |||
Autor: | Hernández Bixquert, Adrián | |||
Director(es): | ||||
Entidad UPV: |
|
|||
Fecha acto/lectura: |
|
|||
Resumen: |
[CA] En aquest projecte es prototipa mitjançant la tècnica del Design Thinking una mousse de soia
que inclou entre els seus ingredients suc d’àloe vera i pasta d’una flor, la violeta. Aquest
producte ha estat dissenyat ...[+]
[EN] In this project is prototyped through the use of Design Thinking technique a soya mousse that includes among its ingredients aloe vera juice and violet. This product has been designed for people that want to take care ...[+]
|
|||
Palabras clave: |
|
|||
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |||
Editorial: |
|
|||
Titulación: |
|
|||
Tipo: |
|