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Fiore, M.; Di Modugno, N.; Pellegrini, F.; Roselli, M. (2019). Solid-state microwave processor for food treatment. En AMPERE 2019. 17th International Conference on Microwave and High Frequency Heating. Editorial Universitat Politècnica de València. 152-158. https://doi.org/10.4995/AMPERE2019.2019.9862
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/130161
Título: | Solid-state microwave processor for food treatment | |
Autor: | Fiore, Marco Di Modugno, Nicola Pellegrini, Francesco Roselli, Mariagrazia | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Uneven heating and hot spots, irregular matching conditions and deterioration of organoleptic qualities are typical drawbacks of magnetron-based food processing with microwave radiation. The proposed “Kopernicook” ...[+]
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/AMPERE2019/AMPERE2019/paper/view/9862 | |
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