- -

Generalisation and evaluation of macroscopic models for microwave susceptors in contact with heated foods

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Generalisation and evaluation of macroscopic models for microwave susceptors in contact with heated foods

Mostrar el registro completo del ítem

Celuch, M.; Wilczynski, K.; Olszewska-Placha, M. (2019). Generalisation and evaluation of macroscopic models for microwave susceptors in contact with heated foods. En AMPERE 2019. 17th International Conference on Microwave and High Frequency Heating. Editorial Universitat Politècnica de València. 245-252. https://doi.org/10.4995/AMPERE2019.2019.9847

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/130880

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Generalisation and evaluation of macroscopic models for microwave susceptors in contact with heated foods
Autor: Celuch, Malgorzata Wilczynski, Konrad Olszewska-Placha, Marzena
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Introducing a thin conductive layer into a finite-mesh (as inherent in e.g. finite difference time domain (FDTD) and finite element (FEM) methods) typically requires a dedicated equivalent macroscopic model allowing ...[+]
Palabras clave: Energy Production by Microwaves , Microwave CVD , EM Modelling , Microwave Material interaction , Dielectric Properties , Dielectric Properties Measurement , Solid State Microwave , Microwave Processing , Microwave Chemistry , Microwave applicators design
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490487198
Fuente:
AMPERE 2019. 17th International Conference on Microwave and High Frequency Heating.
DOI: 10.4995/AMPERE2019.2019.9847
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/AMPERE2019/AMPERE2019/paper/view/9847
Título del congreso: Ampere 2019
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 09-12,2019
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem