- -

Continuous industrial-scale microwave-assisted extraction of high-value ingredients from natural biomass

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Continuous industrial-scale microwave-assisted extraction of high-value ingredients from natural biomass

Mostrar el registro completo del ítem

Radoiu, M.; Splinter, S.; Popek, T. (2019). Continuous industrial-scale microwave-assisted extraction of high-value ingredients from natural biomass. En AMPERE 2019. 17th International Conference on Microwave and High Frequency Heating. Editorial Universitat Politècnica de València. 189-193. https://doi.org/10.4995/AMPERE2019.2019.9758

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/130886

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Continuous industrial-scale microwave-assisted extraction of high-value ingredients from natural biomass
Autor: Radoiu, Marilena Splinter, Steven Popek, T.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] An innovative technology for the continuous extraction of bioactive compounds from a wide range of biological materials has been developed, scaled up and successfully demonstrated at commercially-relevant scales. The ...[+]
Palabras clave: Energy Production by Microwaves , Microwave CVD , EM Modelling , Microwave Material interaction , Dielectric Properties , Dielectric Properties Measurement , Solid State Microwave , Microwave Processing , Microwave Chemistry , Microwave applicators design
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490487198
Fuente:
AMPERE 2019. 17th International Conference on Microwave and High Frequency Heating.
DOI: 10.4995/AMPERE2019.2019.9758
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/AMPERE2019/AMPERE2019/paper/view/9758
Título del congreso: Ampere 2019
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 09-12,2019
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem