- -

Slow food, restaurante y escuela de coina en el Palmar, Valencia

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Slow food, restaurante y escuela de coina en el Palmar, Valencia

Show full item record

Carranza Cortés, JM. (2018). Slow food, restaurante y escuela de coina en el Palmar, Valencia. http://hdl.handle.net/10251/135702

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/135702

Files in this item

Item Metadata

Title: Slow food, restaurante y escuela de coina en el Palmar, Valencia
Author: Carranza Cortés, José María
Director(s): Salazar Fraile, Carlos
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] Este trabajo de fin de máster se centro en el diseño de una escuela de cocina y centro gastronómico en la Albufera, Valencia. El complejo será usado como una escuela para que los estudiantes aprendan y mejoren sus ...[+]


[EN] This master's final project focuses on the design of a gastronomy centre in the Albufera natural park in Valencia, Spain. The complex will be used as a school for students to learn and improve their cooking skills, ...[+]
Subjects: Arquitectura , Paisaje , Gastronomía , Slow Food , TFM , Albufera , El Palmar , Escuela de cocina , Architecture , Landscape , Gastronomy , Cooking school
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record