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Development of polymeric and silica filtering materials functionalized with antimicrobial compounds for the elimination of microorganisms in liquid food

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Development of polymeric and silica filtering materials functionalized with antimicrobial compounds for the elimination of microorganisms in liquid food

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Peña Gomez, N. (2020). Development of polymeric and silica filtering materials functionalized with antimicrobial compounds for the elimination of microorganisms in liquid food [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/137041

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/137041

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Título: Development of polymeric and silica filtering materials functionalized with antimicrobial compounds for the elimination of microorganisms in liquid food
Autor: Peña Gomez, Natalie
Director(es): Barat Baviera, José Manuel Fernández Segovia, Isabel Ruiz Rico, María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2020-01-10
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] En la presente tesis doctoral se ha evaluado el uso de nuevos soportes celulósicos y silíceos como sistemas de filtración para la estabilización y conservación de alimentos líquidos con el fin de afrontar dos grandes ...[+]


[CA] En la present tesi doctoral s'ha avaluat l'ús de nous suports cel·lulòsics i silicis com a sistemes de filtració per a l'estabilització i conservació d'aliments líquids, amb la finalitat d'afrontar dos grans reptes ...[+]


[EN] In the present doctoral thesis the use of new cellulosic and silica supports as filtering systems for the stabilization and preservation of liquid foods has been evaluated to overcome two major challenges of the ...[+]
Palabras clave: Cold pasteurization , Filtration , Cellulose , Polyamines , Disinfection , Drinking water , Silica microparticles , Beverages , Naturally-occurring antimicrobial compounds , Covalent immobilization
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/137041
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-70235-C2-1-R/ES/SISTEMAS HIBRIDOS BASADOS EN SOPORTES BIOCOMPATIBLES PARA EL DESARROLLO DE ANTIMICROBIANOS A PARTIR DE SUSTANCIAS NATURALES Y LIBERACION CONTROLADA DE COMPUESTOS ALIMENTARIOS/
Descripción: Tesis por compendio
Agradecimientos:
N. Peña-Gomez would like to thank for financial support in the frame of her PhD project to Operational Programme of the European Social Fund (ESF) 2014-2020, the Agencia Estatal de Investigación, Generalitat Valenciana ...[+]
Tipo: Tesis doctoral

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