- -

SLOW FOOD: Escuela de cocina y restaurante

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

SLOW FOOD: Escuela de cocina y restaurante

Show full item record

Reslinger Díaz, R. (2018). SLOW FOOD: Escuela de cocina y restaurante. http://hdl.handle.net/10251/140777

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140777

Files in this item

Item Metadata

Title: SLOW FOOD: Escuela de cocina y restaurante
Author: Reslinger Díaz, Raquel
Director(s): Santatecla Fayos, José Martín Velasco, Miguel Salvador Luján, Nuria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-09-25
Issued date:
Abstract:
[ES] Como consecuencia del ajetreado nivel de vida actual, se están perdiendo los pequeños detalles de la vida. Slow Food, es un concepto que trata de devolver la importancia a un acto tan cotidiano como es la alimentación. ...[+]


[EN] As a result of the current busy lifestyle, small details of life are being lost. Slow Food, is a concept that tries to return the importance to an act as daily as food. In it, a large number of factors are taken into ...[+]
Subjects: Rehabilitacion , Rehabilitation (Architecture) , Restauración , Restauration , Trilladora del Tocaio (El Palmar) , Escuelas de cocina , Cooking schools , La Albufera (Valencia) , El Palmar (Valencia)
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record