- -

Restaurante y escuela culinaria "Azafrán"

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Restaurante y escuela culinaria "Azafrán"

Show full item record

Sapena Bondía, D. (2018). Restaurante y escuela culinaria "Azafrán". http://hdl.handle.net/10251/140802

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140802

Files in this item

Item Metadata

Title: Restaurante y escuela culinaria "Azafrán"
Author: Sapena Bondía, David
Director(s): Santatecla Fayos, José Martín Velasco, Miguel Salvador Luján, Nuria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] Al igual que en una buena paella són importantes sus ingredientes y la proporción de estos, además de su correcta preparación y presentación. En el restaurante y escuela de cocina se han tenido mucho en cuenta sus ...[+]


[EN] As in a good paella are important ingredients and the proportion of these, in addition to its proper preparation and presentation. In the restaurant and cooking school have taken into account their materials, their ...[+]
Subjects: La Trilladora del Tocaio (El Palmar, Valencia) , Restauración , Rehabilitación , Reutilización , Reuse , Rehabilitation , Restauration , La Albufera (Valencia) , El Palmar (Valencia) , Modular architecture , Restaurants , Restaurantes , Escuelas culinarias , Culinary schools , Escuelas de cocina , Cooking schools
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record