- -

The flower to fruit transition in Citrus is partially sustained by autonomous carbohydrate synthesis in the ovary

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

The flower to fruit transition in Citrus is partially sustained by autonomous carbohydrate synthesis in the ovary

Mostrar el registro completo del ítem

Mesejo Conejos, C.; Martinez Fuentes, A.; Reig Valor, C.; Agustí Fonfría, M. (2019). The flower to fruit transition in Citrus is partially sustained by autonomous carbohydrate synthesis in the ovary. Plant Science. 285:224-229. https://doi.org/10.1016/j.plantsci.2019.05.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/140955

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The flower to fruit transition in Citrus is partially sustained by autonomous carbohydrate synthesis in the ovary
Autor: Mesejo Conejos, Carlos Martinez Fuentes, Amparo Reig Valor, Carmina Agustí Fonfría, Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Why evergreen fruit tree species accumulate starch in the ovary during flower bud differentiation in spring, as deciduous species do during flower bud dormancy, is not fully understood. This is because in evergreen ...[+]
Palabras clave: Citrus , Parthenocarpy , Starch , Sucrose , Rubisco , SnRK1
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Plant Science. (issn: 0168-9452 )
DOI: 10.1016/j.plantsci.2019.05.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.plantsci.2019.05.014
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem