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Genetic parameters and crossbreeding effects on fat depositiom and fatty acid profiles in Iberian pig lines

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Genetic parameters and crossbreeding effects on fat depositiom and fatty acid profiles in Iberian pig lines

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Ibañez Escriche, N.; Magallón, E.; Gonzalez, E.; Tejeda, J.; Noguera, J. (2016). Genetic parameters and crossbreeding effects on fat depositiom and fatty acid profiles in Iberian pig lines. Journal of Animal Science. 94(1):28-37. https://doi.org/10.2527/jas2015-9433

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/151302

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Título: Genetic parameters and crossbreeding effects on fat depositiom and fatty acid profiles in Iberian pig lines
Autor: Ibañez Escriche, Noelia Magallón, E. Gonzalez, E. Tejeda, J.F. Noguera, J.L.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to estimate the genetic and environmental parameters and crossbreeding effects on fatty acid and fat traits in the Iberian pig. Our final goal is to explore target selection traits and define ...[+]
Palabras clave: Crossbreeding , Diallelic experiment , Fatty acids , Genetic parameters , Iberian pig
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Animal Science. (issn: 0021-8812 )
DOI: 10.2527/jas2015-9433
Editorial:
American Society of Animal Science
Versión del editor: https://doi.org/10.2527/jas2015-9433
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00054-C02-01/ES/Utilización de información genómica masiva para mejorar la calidad de los productos de cerdo ibérico en una población de referencia mixta y el estudio de su interacción con la alimentación./
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//IDI-20100447/ES/ESTUDIO DIALELICO DE TRES LINEAS GENETICAS DE IBERICO Y SUS CRUCES F1 CON TRES LINEAS DUROC/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the company INGA FOOD and its technicians (M.J. García-Santana, Lourdes Muñoz, Pilar Diaz, and Manuel Ramos) for their cooperation with the experimental protocol and their technical ...[+]
Tipo: Artículo

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