Mostrar el registro completo del ítem
Corell Escuin, P.; Garcia-Benett, A.; Ros-Lis, JV.; Argüelles Foix, AL.; Andrés Grau, AM. (2017). Application of mesoporous silica materials for the immobilization of polyphenol oxidase. Food Chemistry. 217:360-363. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.08.027
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/151322
Título: | Application of mesoporous silica materials for the immobilization of polyphenol oxidase | |
Autor: | Corell Escuin, Paula Garcia-Benett, Alfonso Ros-Lis, José Vicente | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The ability of a number of mesoporous silica materials (SBA-15, SBA-3, and MCM-48) to immobilize
polyphenol oxidase (PPO) at different pH has been tested. Pore size and volume are the structural
characteristics with ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.08.027 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|