- -

Influence of particle size and intestinal conditions on in vitro lipid and protein digestibility of walnuts and peanuts

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of particle size and intestinal conditions on in vitro lipid and protein digestibility of walnuts and peanuts

Mostrar el registro sencillo del ítem

Ficheros en el ítem

dc.contributor.author Paz-Yépez, Carolina Alicia es_ES
dc.contributor.author Peinado Pardo, Irene es_ES
dc.contributor.author Heredia Gutiérrez, Ana Belén es_ES
dc.contributor.author Andrés Grau, Ana María es_ES
dc.date.accessioned 2020-12-03T04:31:41Z
dc.date.available 2020-12-03T04:31:41Z
dc.date.issued 2019-05 es_ES
dc.identifier.issn 0963-9969 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/156320
dc.description.sponsorship Authors of this paper, on behalf of MyCyFAPP consortium, acknowledge the European Union and the Horizon 2020 Research and Innovation Framework Programme for funding the above-mentioned project under grant agreement number 643806. The authors would like to thank the Secretaria de Educacion Superior, Ciencia, Tecnologia e Innovation (Ecuador) for the PhD scholarship given to Carolina Alicia Paz Yepez. es_ES
dc.language Inglés es_ES
dc.publisher Elsevier es_ES
dc.relation.ispartof Food Research International es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject In vitro digestion es_ES
dc.subject Pancreatic insufficiency es_ES
dc.subject Nuts es_ES
dc.subject Particle size es_ES
dc.subject Lipolysis es_ES
dc.subject Proteolysis es_ES
dc.subject Free fatty acids es_ES
dc.subject.classification TECNOLOGIA DE ALIMENTOS es_ES
dc.title Influence of particle size and intestinal conditions on in vitro lipid and protein digestibility of walnuts and peanuts es_ES
dc.type Artículo es_ES
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodres.2018.11.014 es_ES
dc.relation.projectID info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/643806/EU/Innovative approach for self-management and social welfare of Cystic Fibrosis patients in Europe: development, validation and implementation of a telematics tool./ es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament es_ES
dc.description.bibliographicCitation Paz-Yépez, CA.; Peinado Pardo, I.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2019). Influence of particle size and intestinal conditions on in vitro lipid and protein digestibility of walnuts and peanuts. Food Research International. 119:951-959. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.014 es_ES
dc.description.accrualMethod S es_ES
dc.relation.publisherversion https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.014 es_ES
dc.description.upvformatpinicio 951 es_ES
dc.description.upvformatpfin 959 es_ES
dc.type.version info:eu-repo/semantics/publishedVersion es_ES
dc.description.volume 119 es_ES
dc.identifier.pmid 30884735 es_ES
dc.relation.pasarela S\373059 es_ES


Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem