Visualizaciones | |
---|---|
Physicochemical Properties and Consumer Acceptance of Bread Enriched with Alternative Proteins | 100 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Physicochemical Properties and Consumer Acceptance of Bread Enriched with Alternative Proteins | 2 | 4 | 1 | 15 | 3 | 3 | 4 |
Visualizaciones | |
---|---|
García-Segova;Igual;Martínez-Monzó - Physcochemcal Propertes and Consumer Acceptance of Bread Enr....pdf | 57 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 30 |
China | 16 |
Japón | 11 |
Francia | 8 |
España | 7 |
Argelia | 4 |
Irlanda | 4 |
Australia | 3 |
Reino Unido | 3 |
Ecuador | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Tokyo | 11 |
Alameda | 7 |
Grenoble | 5 |
Dublin | 3 |
Hangzhou | 3 |
Mountain View | 3 |
Shanghai | 3 |
Valencia | 3 |
Zhengzhou | 3 |
Ashburn | 2 |