- -

Impact of microwaves treatment on food macronutrients and antioxidant compounds functionality

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Impact of microwaves treatment on food macronutrients and antioxidant compounds functionality

Show full item record

Prósper Ortega, E. (2021). Impact of microwaves treatment on food macronutrients and antioxidant compounds functionality. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/169391

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/169391

Files in this item

Item Metadata

Title: Impact of microwaves treatment on food macronutrients and antioxidant compounds functionality
Secondary Title: Efecto del tratamiento con microondas sobre la funcionalidad de macronutrientes y compuestos antioxidantes en alimentos
Author: Prósper Ortega, Esther
Director(s): Seguí Gil, Lucía Barrera Puigdollers, María Cristina
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-06-28
Issued date:
Abstract:
[ES] La tecnología de radiación por microondas se ha desarrollado desde principios del siglo XX, encontrando aplicación en diversas industrias entre las que ese encuentra la industria alimentaria. El calentamiento volumétrico, ...[+]


[EN] Microwave irradiation technology has been developed since the beginning of the 20th century, it having many applications in different industries including the food one. Volumetric heating, faster reaction rates or ...[+]
Subjects: Revisión , Microondas , Alimento funcional , Macronutrientes , Funcionalidad , Antioxidantes , Microwaves , Functional food , Macronutrients , Functionality , Antioxidant , Review
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Biotecnología-Grau en Biotecnologia
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record